Netanyahu: Trump ve Arap Ülkeleri de İran’ı Bölge İçin Sorun Olarak Görmekte

Siyonist İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu BBC’ye verdiği röportajda Donald Trump’ın kabiliyetli bir lider olduğunu belirterek İran’ı bir çözüm değil sorun olarak gördüğünü vurguladı.

Netanyahu bazılarının İran’ı Batı Asya için bir çözüm olarak gördüğünü ancak Donald Trump’ın İran’ı bir sorun olarak gördüğünü belirterek; “Sadece Trump değil İsrail ve Arap ülkeleri de İran’ı bölge için sorun olarak görmektedir” ifadelerini kullandı.

Saad Hariri’nin istifası sırasında vurguladı İran tehdidine işaret eden Netanyahu, Hariri’nin İran’ın bölgedeki politikaları nedeniyle istifa ettiğini ifade ederek uluslararası toplumun bu durum karşısında uyanması gerektiğini belirtti.

Aynı zamanda Siyonist İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Londra ziyareti sırasında Filistin destekçileri tarafından rejimin işgaline son vermesi için protesto edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.