Netanyahu’nun İstifasını İsteyen Yahudi Yerleşimciler Gösteri Düzenliyor

  • 04 Ekim 2015
  • 757 kez görüntülendi.
Netanyahu’nun İstifasını İsteyen Yahudi Yerleşimciler Gösteri Düzenliyor

Batı Yaka ve Kudüs’te güvenliğin kötüye gittiğini söyleyen onlarca Yahudi yerleşimci işgal rejimi başbakanı Benyamin Netanyahu’nun konutunun önünde protesto gösterisi yaparak Netanyahu’yu istifaya davet etti.

İşgal rejimi solcularından ve sağcılarından onlarca kişi ile bazı Knesset üyeleri bugün (4 Ekim Pazar) Netanyahu’nun konutu önünde toplanarak, dört Siyonistin öldüğü ve başkalarının da yaralandığı Nablus ve Kudüs eylemlerinin ardından ve üçüncü bir intifadanın belirtilerinin ortaya çıkması nedeniyle işgal rejimi başbakanının istifa etmesini istedi.

Güvenliği sağlama konusunda hükümetinin gösterdiği başarısızlık nedeniyle Netanyahu’yu istifaya davet eden göstericiler, işgal rejimi başbakanının istifasını isteyen “Netanyahu! Başarısız oldun. Derhal evine dön” yazan pankartlar taşıdı.

Bu arada, Yahudi yerleşimcilerin yarın akşam Netanyahu’nun konutu önünde daha büyük bir gösteri düzenlemeye hazırlandıkları ifade edildi.

Batı Yaka’daki Yahudi yerleşim konseyinin yerleşimcileri yarın akşam saat dokuzda Netanyahu’nun konutu önünde protesto gösterisi yapmaya davet ederken, Batı Yaka’nın çeşitli bölgelerinden işgal rejimi başbakanının evinin önüne otobüs kaldırılacağı bildirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.