Netanyahu’ya İlişkin Yolsuzluk Soruşturması

  • 09 Temmuz 2017
  • 1.148 kez görüntülendi.
Netanyahu’ya İlişkin Yolsuzluk Soruşturması

İşgalci Siyonist İsrail’de, Başbakan Binyamin Netanyahu hakkında yürütülen “yolsuzluk” soruşturmasının hızlandırılması talebiyle gösteri düzenlendi.

İsrail’de, Başbakan Binyamin Netanyahu hakkında yürütülen “yolsuzluk” soruşturmasının hızlandırılması talebiyle gösteri düzenlendi.

İsrail’in Yediot Ahronot gazetesine göre, Siyonist İsrail Başsavcısı Avihai Mandelblit’in Petah Tikva kentindeki evinin önünde toplanan kalabalık, Netanyahu ile yürütülen soruşturmanın “yavaş ilerlemesini” protesto etti.

Öte yandan ülkenin kuzeyindeki Afula kentinde düzenlenen gösteride de soruşturma sürecinin hızlandırılması talep edildi.

Soruşturma kapsamında en kısa sürede bir kararın alınması çağrısı yapan göstericiler, yetkilileri bu süreci aksatmak için bazı tedbirler almakla suçladı.

Netanyahu, uzun süredir hakkında devam eden birden fazla yolsuzluk davası ile karşı karşıya. İsrail kamuoyundan ve siyasetçilerden Netanyahu’ya istifa çağrıları yükseliyor.

Hakkındaki rüşvet ve yolsuzluk iddiasıyla 4 kez ifadesi alınan Netanyahu’nun yolsuzluk yaptığının kesinleşmesi durumunda görevinden istifa etmesi gerekiyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.