New York’ta Netanyahu karşıtı protesto eylemi

  • 03 Ağustos 2020
  • 1.180 kez görüntülendi.
New York’ta Netanyahu karşıtı protesto eylemi

Amerika’nın New York kentinde yaşayan Yahudiler işgal altındaki Filistin topraklarında düzenlenen siyonist Başbakanı Benyamin Netanyahu karşıtı protesto eylemlerine destek vermek amacıyla protesto eylemi düzenlediler.

Korsan İsrail’de yayımlanan Haaretz gazetesinin haberine göre, New York’ta yaşayan bir grup Yahudi Washington meydanındaki parkta toplanarak siyonist rejim Başbakanı Benyamin Netanyahu karşıtı sloganlar atarak istifa etmesini istediler.

İsrail’de Benyamin Netanyahu karşıtı protesto eylemleri işgal altındaki Filistin’den Amerika’ya sıçradığı ve San Fransisco kentinden sonra şimdi de New York kenti Netanyahu karşıtı protesto eylemlerine sahne olduğu anlaşılıyor.

Bundan önce de San Fransisco kentinde onlarca protestocu Golden Gate köprüsü yakınında toplanarak Netanyahu’nun istifa etmesini istemişti.

İşgal altındaki Filistin’in birçok kentinde ve özellikle Tel aviv ve işgal altındaki Kudüs’te binlerce kişi Benyamin Netanyahu’nun başarısız politikaları ve fesat dosyalarına itirazda bulunuyor.

İsrail’de yaşayan siyonistler iki haftayı aşkın bir süredir Benyamin Netanyahu ve politikalarını protesto ediyor. İtiraz hareketi siyonist Başbakan Netanyahu’nun rezidansının önüne kadar yayılmış bulunuyor. Protestocular Benyamin Netanyahu’nun korona virüs salgını ile mücadelede başarısızlığını ve siyonist Başbakan ve eşinin mali fesat dosyalarını eleştirerek bir an önce istifa etmesini istiyor.

Netanyahu son dönemde 4 mali fesat dosyası ile uğraşıyor.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.