Nuceba Hareketi Genel Sekreteri: Kürdistan’ın Irak’tan ayrılmasına müsaade etmeyiz

  • 28 Eylül 2017
  • 1.166 kez görüntülendi.
Nuceba Hareketi Genel Sekreteri: Kürdistan’ın Irak’tan ayrılmasına müsaade etmeyiz

Irak Nuceba hareketi genel sekreteri Kaabi, Ahvaz kentinde veliyi fakih temsilcisi Ayetullah Cezayiri ile görüştü.

Görüşmede Kuzey Irak referandumuna temas eden Kaabi, Kürdistan’ın Irak topraklarından ayrılmasına müsaade etmeyecekllerini kaydetti.

Kaabi ayrıca Irak’ta vahdete ve birlikteliğe ve ayrıca direniş eksenine temas ederek, direniş ekseninde üniter bir Irak’tan yana olduklarını vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. mümin dedi ki:

    Küslüğü kaldırıyorum. Protokol. Oyun ve eğlenceyle bir anlık geçimden ibaret dünyanın nesi için küsmeli ki? Kimi zaman ukala, küstah ve dengesiz davrandım ki o zaman niye bu kadar sefil düştüm. sefil farsça aptalca gibi birşey Türkçede de ona yakın. Fayda sağlayacak içi dolu ceviz olmayan yazı ve durumlardan şiddetle kaçınmalıydım ki ömür gerçekten kısa ve çabuk geçer. İnsanlar kendi aralarında saygınlık ister ancak Allah katındaki saygınlık asıl ve önemli olandır. Ancak insanların hakkınızda ne düşündüğü önemlidir. Irak’ta olanlara gelince barzani aşağı yukarı atacağı adımların neticesini biliyor olmalı aptal birine benzemiyor. Dolayısıyla bu adımın temeli askeri güçtür peki elinde ne nekadar ve hangi kozlar var. Bu da durumun şimdisi sonrası için daha iyi açıklık. Editör hoca kusura bakma yani hayır işin ayıbı olmaz tabii edep gibi miras da olmaz size söylemem tarafınızca da yakışık karşılanmayabilir. Yani İslami evlilik meselesi. Mesele şuki aynı mektepten olan Hz. Fatma(s.a) takipçisi bir kıza rastlamadım. Onlarca ve yüzlerce tanıdık tanımadık içinde olan kızın hiçbirinde o asalet ismeti göremedim. Kimi güzelliğine aldanır kimi zan ile aldandı lakin bunlardan hiçbiri durumu anlamadı. Afganistan a görücü olacaktık lakin pek mantıklı bulmadım ki tabii Cihad vazifesi öncelik olarak mecburiyete düşmedikçe tavrımı ilkemi hafifletmiyeceğim. Yani esas olan derecenin uyumu ki bu da birbirini anlamayı kolaylaştırır vs. Kendimi eleştiririm sıklıkla kimsenin kusuru ayıbı yla işim olmaz çok şükür ve elbet mücadele ayrıdır. İyi şeylerin kapıda olmadığı gölgeler yaklaşıyor süresini bilemem aralıkları var ki fitneler dünyanın farklı yerlerinden şeytani düzen için ardından arda dizilmiştir. Çok okumalı çok ilmin sınırı yok. Yorgun ve uykusuzum biraz onçün ne diceğimin tümü yok toparlayamadım az söz çok çalışma iş. Allah selamet versin inşallah.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.