Ramazan Şerif: Komutan Süleymani’nin intikam zamanı ve mekanını İran belirleyecek

  • 03 Ocak 2021
  • 1.750 kez görüntülendi.
Ramazan Şerif: Komutan Süleymani’nin intikam zamanı ve mekanını İran belirleyecek

İslam Devrim Muhafızları Sözcüsü General Ramazan Şerif, Kudüs Gücü eski Komutanı Şehit Korgeneral Kasım Süleymani’nin dökülen kanının intikam zamanı ve mekanını, İran’ın belirleyeceğini kaydetti.

RT’ye konuşan General Şerif, Tahran’ın ABD’nin İran’a karşı başka bir aptallık yapacağını uzak bir ihtimal olarak gördüğünü belirterek, İran’ın Komutan Süleymani’nin intikamını almak için hala fırsatı bulunduğunu, ilaveten kesin olan intikamın uygun zaman ve mekanda gerçekleşeceğini vurguladı.

Şehit Süleymani’nin intikam zamanı ve mekanını ABD değil, İran’ın belirleyeceğine dikkat çeken General Şerif, bu intikamın düşmana en fazla etki bırakması ve İslam dünyası için en fazla desteği kazandırması gerektiğini sözlerine ekledi.

Korgeneral Kasım Süleymani 3 ocak 2020’da ABD Başkanı Donald Trump’ın direkt talimatı ile Irak yetkililerinin resmi daveti üzerine gittiği Bağdat’ta Amerikan terörist ordusunca düzenlenen hava saldırısında Haşdi Şabi Komutan Vekili Ebu Mehdi el Mühendis ile birlikte şehit oldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.