Rami Hamdallah: Uzlaşı Hükümetinin Akıbeti Pazartesi Günü Belli Olacak

  • 19 Haziran 2015
  • 939 kez görüntülendi.
Rami Hamdallah: Uzlaşı Hükümetinin Akıbeti Pazartesi Günü Belli Olacak

Filistin uzlaşı hükümeti başkanı Rami El-Hamdallah, hükümetin akıbetinin önümüzdeki Pazartesi günü Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas başkanlığında yapılacak Filistin Kurtuluş Örgütü Yürütme Kurulu toplantısında belli olacağını söyledi.

El-Hamdallah, hükümetin bugün (18 Haziran Perşembe) gerçekleştirdiği özel toplantının ardından yayınladığı bildiride, Abbas’a istifasını yazılı olarak sunduğu iddialarını yalanladı.

Pazartesi günü Abbas’ın başkanlığında yapılacak FKÖ Yürütme Kurulu toplantısına kendisinin de katılacağını, toplantıda farklı görüşlere kulak verileceğini ve istişareler yapılacağını belirten El-Hamdallah, gündeme gelecek görüşler ve yapılacak istişareler sonucu hükümetin akıbetinin belli olacağını, kabine değişikliği veya yeni bir hükümet kurulması konusunda en uygun kararın verileceğini ifade etti.

Rami El-Hamdallah’ın ofisinden kaynaklar, Filistin uzlaşı hükümeti başkanının dün öğle saatlerinde istifasını Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas’a sunduğunu söylemiş ve bu iddia Filistin Yönetimi sözcüsü Nebil Ebu Redine tarafından yalanlanmıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.