Reisi: ABD’nin emperyalist huyu, Demokrat ve Cumhuriyetçi ile değişmez

  • 02 Kasım 2020
  • 1.041 kez görüntülendi.
Reisi: ABD’nin emperyalist huyu, Demokrat ve Cumhuriyetçi ile değişmez

İran Yargı Erki Başkanı Seyyid İbrahim Reisi, ABD yönetiminin emperyalist huyunun Demokrat ve Cumhuriyetçi ile değişmeyeceğini belirtti.

Yargı Erki Başkanı bugün yargı toplantısında yaptığı konuşmada, Küresel Emperyalizmle Milli Mücadele Günü’nü kutlayarak, İran milletinin muhtelif dönemlerde ABD’nin düşmanlıkları karşısında verdiği mücadele mesajının ABD’ye güvenilmeyeceği doğrultusunda olduğunu kaydetti.

ABD’nin her daim İran’da kendi emperyalist hareketini yayma peşinde olduğuna dikkat çeken Reisi, emperyalizmin etki yollarının tespit edilip, önlenmesi gerektiğinin altını çizdi.

Reisi sözlerinin devamında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un Yüce İslam Peygamberi’ne -saa- hakaret edenleri savunmasına işaretle, Batılıların kendilerinin tekfirci akımı kurup, silahlandırarak, insanların üzerine saldırırken, Fransa’da bunlardan biri kiliseye girip, bir ihtiyar kadını öldürünce bu olayı İslam’a atfetmeye çalıştıklarını, ancak ihtiyar bir kadını öldürenin İslam ile hiçbir alakası olmadığını vurguladı./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.