İran cumhurbaşkanı Seyyid İbrahim Reisi, düşmanın girişiminin hükümetin faaliyet ve halka hizmetinin önünde engel oluşturmak olduğuna dikkat çekerek, “Hükümet hizmet yolunu güçlü bir şekilde sürdürmeye ve ilerlemeye kararlıdır ve bu hareket ayaklanmalarla durmayacaktır” dedi.
Reisi, dün kabine oturumunda, düşmanın İran’a karşı propaganda ve diğer her türlü savaş taktiğine temasla şöyle dedi: ”Her türlü yeni silah ve aletle donanmış modern cehalet, milletlerin gerçekleri bilmemesini istemekte ve toplumda gerçeğin bilinmesini engellemektedir.”
Fars haber ajansına göre, İran cumhurbaşkanı şöyle dedi: “Cahili hareketin ve kültürel terörizmin ana görevlerinden biri, doğruyu söylememek ya da tam olarak söylememektir ve bu yüzden bugün ailesini Şiraz’daki Şahçerağ Türbesi’ndeki terör olayında kaybeden çocuğun adından da Hac Kasım Süleymani’nin adından korkuyorlar ve bundan dolayı da onun ismini sosyal medyadan kaldırıyorlar.”
Reisi ayrıca şunları söyledi: Hükümet ayaklanmalar ve ortamı bozmaya yönelik faaliyetlerle durmaz.
