Ruhani: Acemi politikacılar İran milletine saygı ile konuşmalıdır

  • 11 Şubat 2017
  • 1.283 kez görüntülendi.
Ruhani: Acemi politikacılar İran milletine saygı ile konuşmalıdır
Cumhurbaşkanı Ruhani, bölgede ve dünyada yeni yeni iktidarın başına geçen acemi politikacıların İran milleti ile saygılı konuşmaları gerektiğini bilmeleri gerektiğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Ruhani 22 Behmen zafer yürüyüşüne katılan Tahran halkına hitaben Azadi meydanında yaptığı konuşmada, Amerika Başkanı Donald Trump’a gönderme yaptı.

Ruhani, bölgede ve dünyada yeni yeni iktidarın başına geçen acemi politikacıların İran milleti ile saygılı konuşmaları gerektiğini bilmeleri gerektiğini vurguladı.

Ruhani ayrıca, İran milleti hiç bir zaman İslam İnkılabı Lideri Ayetullah Hamanei’yi yalnız bırakmayacağını ve inkılabın yoluna devam edeceklerini ve düşmanların tehdidine karşı kesin tepki vereceklerini ifade etti.

İran’ın bölgede ve dünyada gerginlikten yana olmadığını söyleyen Ruhani, “ancak ülkemize göz dikenlerin karşısına güçlü bir şekilde dikiliriz” ifadesini kullandı.

Ruhani, “Halkımızın tehditlere karşı cevabı sert olacaktır. Devletimizi ve silahlı kuvvetlerimizi tehdit edenler, İran halkının dayanışma içinde olduğunu ve düşmanlara karşı sonuna kadar direneceğini bilmeli” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.