Ruhani’den taziye mesajı: Allah yolunda, İslâm uğrunda canlarını feda eden yiğitlere, ölüler demeyin…

  • 09 Ekim 2015
  • 797 kez görüntülendi.
Ruhani’den taziye mesajı: Allah yolunda, İslâm uğrunda canlarını feda eden yiğitlere, ölüler demeyin…

İslami İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ve İran Meclis Başkanı Ali Laricani, Suriye’de teröristlerle mücadelede Suriye yönetimine danışmanlık yapan İranlı general tuğgeneral Hemedani’nin şehit edilmesinin ardından İran milletine hitaben yayınladıkları ayrı ayrı mesajda taziyelerini bildirdiler.
Ruhani, mesajında Suriye’de teröristlerle mücadelede Suriye yönetimine danışmanlık görevi yapan ve İslami direniş cephesinin güçlenmesi için yorulmak bilmez bir şekilde çaba gösteren tuğgeneral Hemedani’nin terör örgütü IŞİD tarafından şehit edildiğini ve bu büyük insanın şehitler kervanına katıldığını bildirdi.
Ruhani, ”Allah yolunda, İslâm uğrunda canlarını feda eden yiğitlere, ölüler demeyin. Hayır onlar ölü değil, ebedî hayat ile diridirler. Fakat siz onlardaki hayatın farkına varamazsınız” ayeti kerimesine atıfta bulunurken, İran meclis başkanı Ali Laricani de bu münasebetle bir taziye mesajı yayınladı ve onun zorunlu savaş dönemi başta olmak üzere zor zamanlarda yılmadan İslam inkılabı için mücadele eden bir mücadeleci olduğunu bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.