Şam Kırsalı el Keşkül Bölgesinde Yakıt İstasyonu Terör Saldırısına Maruz Kaldı

  • 07 Nisan 2015
  • 790 kez görüntülendi.
Şam Kırsalı el Keşkül Bölgesinde Yakıt İstasyonu Terör Saldırısına Maruz Kaldı

Teröristler dün gece Şam Kırsalı el Keşkül Bölgesinde bir yakıt istasyonunu roketli füze ile hedef almaları sonucunda bir vatandaşın şehit düşmesine bazılarının da yaralanmasına yol açtı.

Şam İl Emniyet Müdürlüğünde bir kaynak SANA muhabirine açıklamasında, füzenin “İslam ordusu” adlı teröristlerinin yoğun bir şekilde bulunduğu  Ayn Terma  Beldesi yakınlarındaki el Keşkül bölgesindeki “Yeni Ceramana” yakıt istasyonunu hedef aldığına işaret etti.

Kaynak, füzenin büyük bir patlamaya sebebiyet verdiğini ve yakıt istasyonunda büyük bir yangına yol açtığını belirterek bunun sonucunda bir şahsın şehit düşmesine 13 kişinin de ağır bir şekilde yaralanmalarına sebebiyet verdiğini ayrıca yakıt istasyonu dahilinde bulunan 6 aracın da yanmasına yol açtığını söyledi.

Şam Yangın Söndürme Ekibi müdürü Abdul Hadi Dahir, yangın söndürme ekiplerinin çıkan yangını gece boyunca söndürdüklerini belirterek, sabah saatlerinde uzaktan görülen dumanların yangını söndürmeden sonuçlanan buharlaşmadan kaynaklandığına dikkat çekti.

Dahir, yangın söndürme ekiplerinden bir grubun yangının bir daha alevlenmemesi için yakıt istasyonunu soğutma amaçlı olarak halen olay yerinde bulunduklarına işaret etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.