Savafita: “Hamas, Åžeyh Ahmed Yasin’in Yolundan Yürümeye Devam Edecek”

  • 24 Mart 2015
  • 1.098 kez görüntülendi.
Savafita: “Hamas, Åžeyh Ahmed Yasin’in Yolundan Yürümeye Devam Edecek”

Ä°slami DireniÅŸ Hareketi (Hamas) liderlerinden Nadir Savafita, önceki gün kurucusu Åžeyh Ahmed Yasin’in ÅŸehadet yıldönümünü anan Hamas’ın Filistin vatanı, halkı ve davası için onun açtığı yolda yürümeye devam edeceÄŸini söyledi.

Savafita, Pazar günü 11’inci ÅŸehadet yıldönümü anılan Åžeyh Ahmed Yasin’in Hamas’ı kurulduÄŸu andan itibaren yönettiÄŸini ve onun yönetiminde hareketin iÅŸgalcinin koyduÄŸu tüm engelleri aÅŸtığını ifade etti.

Åžeyh Ahmed Yasin’in anısının tüm Hamas üyelerinin yüreklerinde yaÅŸayacağını söyleyen Savafita, Åžeyh Ahmed Yasin’in ve arkadaÅŸlarının ektiÄŸi tohumların meyvelerini verdiÄŸini ve bunu iÅŸgalci düşmanın da itiraf ettiÄŸini belirtti.

Hamas Hareketi’nin sadece Filistin’de deÄŸil tüm bölgede denklemde gözardı edilemeyecek zor bir rakam haline geldiÄŸini kaydeden Savafita, hareketin Åžeyh Ahmed Yasin’in belirlediÄŸi sabiteleri koruyacağını, Filistin topraklarının tamamını iÅŸgalden kurtarıncaya kadar direniÅŸ ve cihat seçeneÄŸine baÄŸlı kalacağını söyledi.

Hamas’ın Filistin halkının haklarından da taviz vermeyeceÄŸini vurgulayan Savafita, aleyhinde kurulan tüm komplolara raÄŸmen Hamas’ın her gün biraz daha ileriye gittiÄŸini ve ÅŸehitlerin yolunda yürümeyi sürdüreceÄŸini ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.