Şear: Suriye Ülke İçinde ve Dışında Yaşayan Bütün Onurlu Evlatlarıyla Gurur Duyuyor.

  • 14 Mart 2015
  • 771 kez görüntülendi.
Şear: Suriye Ülke İçinde ve Dışında Yaşayan Bütün Onurlu Evlatlarıyla Gurur Duyuyor.

Suriye İçişleri Bakanı Muhammed el Şear, Suriye’ye yapılan saldırıların temelde bölge halkını ve kurumlarını hedef alarak Siyonist-Amerikan projelerinin uygulanmasına uygun bir ortam hazırlamak amacıyla birlik ve bütünlüğünü parçalamayı hedef aldığını dile getirdi.

Kuveyt’te yaşayan Suriyeli gurbetçilerden bir heyet ile bugün bir araya gelen Şear, Suriye’nin, halkı, yönetimi, hükümeti ve kahraman ordusunun azmi ve kararlığıyla şanlı bir zafer kazanacağını ifade etti.

Suriye’nin ülke içinde ve dışında yaşayan bütün onurlu evlatlarıyla gurur duyduğuna dikkat çeken Şear, Suriyeli gurbetçilerin, anavatanlarının maruz kaldığı komplo ve uluslararası saldırılarla ilgili gerçekleri bütün çıplaklığıyla kamuoyuna taşımak gibi önemli bir rol oynadıklarını vurguladı.

Öte yandan anavatan Suriye’ye düzenledikleri bu ziyareti vatana karşı duydukları vefa ve sorumluluk duygusunun sonucu olduğunu ifade eden gurbetçi heyeti üyeleri, bütün gurbetçi heyeti üyeleri, vatanın bu süreçte evlatlarına ihtiyacı olduğunu belirterek bütün Suriyeli gurbetçilere anavatanlarına dönme çağrısında bulundular.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.