Şehid Hemedani olmasaydı Şam düşecekti

  • 10 Ekim 2015
  • 1.010 kez görüntülendi.
Şehid Hemedani olmasaydı Şam düşecekti

Şehit Hemedani’nin cenazesine yapılan karşılama töreni’nin kulisinde konuşan İslam Devrim Muhafızları Genel Komutanı Tümgeneral Muhemmed Ali Cafer, “Suriye halkı ve düzeni şehit Hemedani’ye borçlular zira kendisi olmasaydı kuşkusuz Şam düşecekti”diye konuştu.

Şehitler yolunda kendimizi korumamız şart olduğunu dile getiren Tümgeneral Caferi, her zaman batıl ve zulme karşı hazırlıklı olmak şart olduğunu konuşmasına ekledi.

Şehit Hemedani’nin görevi Suriye’de sona ermesine rağmen direniş cephesine tekrar dödüğünü söyleyen İslam Devrim Muhafızları Genel Komutanı, bu cephedeki önemli etkisini anlattı.

Bilindiği gibi, İran Devrim Muhafızları İmam Hüseyin (a.s) Karargahı Komutan Vekili Tuğgeneral Hüseyin Hemedani Suriye’nin Halep kentinde DAEŞ terör tarafından öldürüldü.

Tuğgeneral Hemedani, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad hükümetine yardım etmek için İran tarafından Suriye’ye gönderilen askeri danışmanlar içinde yer alıyordu.

Şehit Hemedani’nin cenazesi dün akşam Tahran’a getirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.