Şehit Korgeneral Süleymani, Güney Afrika ve Bangladeş’te anıldı

  • 11 Ocak 2020
  • 9.173 kez görüntülendi.
Şehit Korgeneral Süleymani, Güney Afrika ve Bangladeş’te anıldı

Devrim Muhafızları Kudüs Gücü eski Komutanı Şehit Korgeneral Kasım Süleymani, Güney Afrika’da ve Bangladeş’te anıldı.

Güney Afrika’dan siyasiler, kültürel aktivistler ve Müslümanlar’ın katılımıyla dün düzenlenen anma merasiminde Kudüs Gücü Komutanı Korgeneral Kasım Süleymani, Haşdi Şabi Komutan Yardımcısı Ebu Mehdi el Mühendis’in mücadelelerine, Filistin’e yardım çabaları ve bu kahramanların şehadetinin Müslümanlar’ı birleştirme üzerindeki etkilerine vurgu yapıldı.

Törene katılan Güney Afrikalı şahsiyetler, İran İslam Cumhuriyeti’nin ABD ve Siyonist rejimin agresif politikalarına karşı koyma girişimleri ve Batı Asya’daki halk hareketlerine yardımları hakkında konuşma yaptılar.

Bu arada, Bangladeş’te de Direniş Kahramanı Şehit Korgeneral Kasım Süleymani ve şehit arkadaşları için çok sayıda kişinin katılımıyla etkinlik düzenlendi.

Şehit Süleymani’nin posterlerini taşıyan Bangladeşliler, ABD aleyhinde slogan attılar.

ABD’nin terörist ordusu 3 Ocak tarihinde, Kudüs Gücü Komutanı Korgeneral Kasım Süleymani, Haşdi Şabi Komutan Yardımcısı Ebu Mehdi el Mühendis ve arkadaşlarına Bağdat’ta hain saldırı düzenleyerek, bu direniş kahramanlarını şehit etti.

Devrim Muhafızları ise çarşamba günü sabahın erken saatlerinde ABD’in Irak’taki askeri üslerine onlarca füze yağdırarak, ABD’nin cinayetine karşılık verdi./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.