Şeyh Ali Damuş: Amerika Lübnan Seçimlerine Müdahale Etmeye Çalışıyor

  • 13 Mart 2018
  • 1.405 kez görüntülendi.
Şeyh Ali Damuş: Amerika Lübnan Seçimlerine Müdahale Etmeye Çalışıyor

Hizbullah’ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı; “ Bazı ülkeler Lübnan içerisindeki bazı grupları destekleyerek Hizbullah’ın seçimlere katılmasını engellemeye çalışmakta” dedi.

Hizbullah’ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şeyh Ali Damuş, Amerika ve Suudi Arabistan’ın Lübnan halkını Hizbullah aleyhinde tahrik ettiğini söyleyerek; “Özellikle Balbek bölgesinde halk Hizbullah’tan uzaklaştırılmaya çalışılmakta.” ifadelerini kullandı.

Lübnan’da seçimlerin Amerika ve Suudi Arabistan gölgesinde gerçekleşeceğini söyleyen Şeyh Ali Damuş, Lübnan seçimlerinin doğal seyrinde olmayacağını ifade ederek “ Bu seçimler demokratik bir rekabetten öte siyasi bir savaş halini aldı. Bazı ülkeler Lübnan içerisindeki grupları destekleyerek Hizbullah’ın önünü almaya çalışmaktalar” dedi.

“Bu hassas dönemde seçimlere katılmalı ve halkı parlamentoda temsil ederek onların sesi olmalıyız” diyen Şeyh Ali Damuş, Amerika ve Suudi Arabistan’ın direniş ve Lübnan halkı karşısında aciz ve zayıf olduklarını vurgulayarak “Onlar Lübnan üzerinden istedikleri hedeflere ulaşamayacaklar” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.