Şeyh İsa Kasım’ın İran’daki temsilcisinden uyarı

  • 07 Mayıs 2017
  • 1.096 kez görüntülendi.
Şeyh İsa Kasım’ın İran’daki temsilcisinden uyarı

Bahreyn’in tanınmış alimlerinden Şeyh İsa Kasım’ın İran temsilcisi Şeyh Abdullah el’Dakkak, Bahreyn rejiminin Şeyh İsa Kasım’a yönelik her türlü ölçüsüz ve sorumsuz girişiminin vahim sonuçlarının olacağı konusunda uyarıda bulundu.

Bahreyn Mename Post  sitesine göre,Şeyh Abdullah el’Dakkak, Şeyh İsa Kasım’la ilgili 17 mayıs tarihinde duruşmaya işaretle, Şeyh İsa Kasım için verilecek her türlü hapis, para cezası veya sürgünün, vahim sonuçları beraberinde getireceğini belirterek, Bahreyn rejiminin sorumluca kararlar alması gereğine vurgu yaptı ve ”Bahreyn rejimi kendi açtığı şiddet bataklığında önce kendisi boğulacaktır” dedi.

Bahreyn rejimi, geçen mart ayında Şeyh İsa Kasım’ı,  para aklama gibi boş suçlamalarla yargılayacaktı ama  halkın genel ekseriyetinin baskısı karşısında geri adım atarak mahkemeyi 17 mayıs tarihine ertelemek zorunda kalmıştı.

Bu arada Bahreyn halkının Şeyh İsa Kasım’ın duruşmasıyla ilgili muhtemel itiraz ve protesto gösterilerini önlemek amacıyla Suudi rejimi Bahreyn’de çok sayıda askeri güç ve teçhizat gönderdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.