Şeyh Kasım: Filistin’in kurtuluşu için büyük ordu kurulacak

  • 26 Kasım 2018
  • 1.627 kez görüntülendi.
Şeyh Kasım: Filistin’in kurtuluşu için büyük ordu kurulacak

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, Filistin’in kurtuluşu ve Batılıların komploları ile mücadele için askeri ve kültürel sahalarda pratik adımlar atılması gerektiğini belirterek, Filistin’in kurtuluşu için büyük bir ordu kurulacağını vurguladı.

Tahran’da başlayan 32. Uluslararası İslami Vahdet konferansına katılan Şeyh Kasım, Pazar günü Mehr haber ajansına verdiği mülakatta, bu konferansın Batılıların Yüzyılın anlaşması adlı şom planını önlemekte etkisi hakkında bir soruya verdiği cevapta, bu konferans ve benzeri uygulamaları birer adım olduğunu, bundan başka Filistin meselesi için sahada da atılması gereken bir çok adım söz konusu olduğunu belirtti.

Şeyh Kasım, Müslümanların düşmanların Filistin davasını yok sayma çabalarına karşı uyanık olmaları gerektiğini vurguladı.

32. Uluslararası İslamî Vahdet konferansı “Kudüs, ümmetin vahdet ekseni” sloganı ile başladı. Konferansa 81 ülkeden 350 ilmi ve dini şahsiyet ve düşünür katıldı. Konferans Pazartesi günü sona eriyor.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.