Şeyh Naim Kasım: Hizbullah, kendi can ve malını kurban ederek, siyonistleri 2006 yılındaki 33 günlük savaşta hezimete uğrattı

  • 14 Ağustos 2015
  • 843 kez görüntülendi.
Şeyh Naim Kasım: Hizbullah, kendi can ve malını kurban ederek, siyonistleri 2006 yılındaki 33 günlük savaşta hezimete uğrattı

Lübnan Hizbullah genel sekreter yardımcısı Siyonist rejim işgalciliğine karşı direniş ve mücadelenin devam edeceğini duyurdu.
İRNA’nın bildirdiğine göre Lübnan Hizbullah hareketi genel sekreter yardımcısı şeyh Naim Kasım bugün Tahran’da Cuma namazı öncesi konuşmasında Amerika’nın Siyonist rejime verdiği desteğe işaretle, Lübnan Hizbullah’ının kendi can ve malını kurban ederek, Siyonistleri 2006 yılındaki 33 günlük savaşta hezimete uğrattığını söyledi.
Şeyh Naim Kasım Hizbullah’ın sapkınlar çizgisine karşı durduğuna işaretle, tekfirciler, Siyonistler ve İslam düşmanlarının gerçek Muhammed’i İslam’a karşı durduklarını hatırlattı.
Hizbullah yetkilisi tekfircilerin Suriye üzerinden bölgeye girdiğine de değinerek, nihai zafere kadar Suriye’de direnişin süreceğini belirtti.
Şeyh Naim Kasım Irak gelişmelerine de sözlerinin devamında değinerek, Amerika ve piyonlarının tekfircilere destek verdiğini, tekfircilerle savaşlarının bir yalandan ibaret olduğunu, bu yüzden tekfircilere karşı direnişten başka çare olmadığını söyledi.
Hizbullah genel sekreter yardımcısı ayrıca Al-ı Halife ve
Al-ı Suud’un Yemen ve Bahreyn’deki cinayetlerini de kınadı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.