Şeyh Zekzaki: Süleymani şehadeti direnişi güçlendirir

  • 04 Ocak 2020
  • 9.374 kez görüntülendi.
Şeyh Zekzaki: Süleymani şehadeti direnişi güçlendirir

Nijerya’nın İslami Hareket Lideri Şeyh İbrahim Zekzaki, General Kasım Süleymani ve Ebu Mehdi Mühendis’in şehadeti direniş mücahitlerinin mücadele ruhunu takviye edeceğini belirtti.

Konu hakkında bir bildiri yayımlayan Şeyh Zekzaki, General Kasım Süleymani ve Ebu Mehdi Mühendis’in şehadetini İmam Mehdi -s- ve İslam İnkılabı Lideri Ayetullah Hamanei, İslam alimleri ve dünya Müslümanlarını ve bu cesur şehitlerin ailelerini kutladı.

Şeyh Zekzaki bildiride ayrıca General Süleymani ve Mühendis’i ve onlarla birlikte şehit düşenleri şehadet mertebesine nail oldukları için kutladı.

Nijerya İslami Hareketi Lideri Şeyh Zekzaki bildiride, yeryüzünde en müstekbir rejim bir kez daha General Süleymani ve Mühendis’i şehit etmekle kışkırtıcı ve ciddi bir oyun oynadığını, zira bu yüce şehitler uzun yıllar Irak ve Suriye’yi teröristlerin şerrinden kurtarmak için mücadele eden ünlü ve stratejik uzmanlar olduklarını vurguladı.

Bildiride Şeyh Zekzaki, Amerika rejimi General Süleymani, Mühendis ve diğer bazı mücahitlerin şehadeti direniş ekseninde yer alan mücahitlerin psikolojisini İslam’a hizmet konusunda bozamayacağını, bu şehadet sadece onların psikolojisini daha da takviye edeceğini kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.