Seyyid Abdulmelik El’Husi: Eğitimde rol modelimiz hikmetli bir millet yaratmayı başaran Resûlullah’ın (s.a.v.) yoludur

  • 10 Mayıs 2022
  • 122 kez görüntülendi.
Seyyid Abdulmelik El’Husi: Eğitimde rol modelimiz hikmetli bir millet yaratmayı başaran Resûlullah’ın (s.a.v.) yoludur

Yemen Ensarullah lideri, bu ülke halkının bağımsızlık ve düşman egemenliğinden kurtuluş ilkesiyle hareket ettiğini ve bilinçli, rasyonel ve anlayışlı bir başlangıca sahip olduğunu vurguladı.

Yemen  Ensarullah hareketi lideri Abdul Malik Bedruddin el’Husi, Pazartesi günü yaptığı açıklamada, işgalci  koalisyonun saldırılarına rağmen, Yemen halkının değerler ve değerlere dayalı kararlılığı ile eğitim faaliyetlerinin devam ettiğini söyledi.

El-Husi, İslam’ın hidayet, basiret ve yararlı bir olduğunu belirterek, ”Eğitimde rol modelimiz, cehalet gerçeğini değiştirmeyi ve hikmetli bir millet yaratmayı başaran Resûlullah’ın (s.a.v.) yoludur.” dedi.

El’Husi, “Düşmanlar, ümmetin bugünü ve geleceği ve güç unsuru oldukları için Yemenli gençleri  hedef almak istiyorlar. Yemenin düşmanlarının bir taktiği de kuşkusuz onların propaganda yöntemleri ve kalemleridir. Onlar bu yolla ümmeti zayıflatmak,  halkımızı küçük düşürmek ve boyun eğdirmek istiyor.” dedi.

El-Husi, “Genç kuşağımıza yönelik saldırılara karşı durmalıyız  ve bilgileriyle onları tehlikelerden korumaya çalışmalıyız. Yemen halkı, düşmanların tahakkümünden kurtuluş çerçevesinde hareket ediyor. İslam ümmeti sapkın hareketlerden dolayı  acı çekti. Yemen milleti, bağımsızlık ve düşmanların tahakkümünden kurtuluş ilkesine dayalı medeni hareketinde ilerlemektedir.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.