Seyyid Hasan Nasrallah: “ABD, Nükleer Müzakerelerden Önce de ‘Büyük Şeytan’dı, Bundan Sonra da Büyük Şeytan Olarak Kalacak”

  • 26 Temmuz 2015
  • 1.606 kez görüntülendi.
Seyyid Hasan Nasrallah:  “ABD, Nükleer Müzakerelerden Önce de ‘Büyük Şeytan’dı, Bundan Sonra da Büyük Şeytan Olarak Kalacak”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Hizbullah’ı terör örgüt olarak göstermesinin onur verici bir durum olduğunu belirtirken İran tarafından desteklenmekten gurur duyduklarını ifade etti.

ABD’nin nükleer anlaşma sonrasında bir değişikliğin olmayacağını vurgulayan Nasrallah: “ABD, önce de “büyük şeytan”dı bundan sonra da öyle kalacak” dedi.

Bölgede nifak çıkaran, yalan ve dolanlarla halkları birbirine düşüren sinsi planların sahibi ‘Büyük Şeytan’ Amerika’dır diyen Seyyid Hasan Nasrallah, “Wikileaks’e gerek yok! Resmen ilan ediyorum ki İran bize ve direnişe fiili destek veriyor. Bu değişmedi, değişmeyecek” ifadelerini kullandı.

Seyyid Hasan  Nasrallah ” İran bizim müttefikimiz ve bizi hiç bir pahaya satmadı. Ama bir de ABD’nin müttefikliğine bakın. Sizi kaç kere sattı?” diyerek devam ederken, ABD ve İsrail, Suriye ve Lübnan’da   zayıf bir Hizbullah görmek istiyor, bunun için ellerinden geleni de yapıyorlar. Ama ellerindeki raporlar hala Hizbullah’ın gücünün karşı konulamaz düzeyde olduğunu gösteriyor.

Seyyid Hasan Nasrallah Türkiye’nin IŞİD’e yönelik operasyonlarına da değinerek, “Suriye’deki tekfircilerin gün gelip kendisine fırsat verenlerin başına bela olacağını söylemiştik. Türkiye bunun bedelini ödüyor. Tekfirci terörizmin geleceğini öngörebilmek için yüksek meblağlı akademik çalışmalara gerek yoktu.Genel gidişat ve basit mantık!” ifadelerini kullandı.

Tekrar tekrar diyorum ve müjdeliyorum ki: Andolsun! Artık yenilgiler dönemi kapanmış ve zaferler dönemi başlamıştır!

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.