Seyyid Hasan Nasrallah: Ey Suudi Kralı En Büyük TERÖRİST Sensin!

  • 03 Ocak 2022
  • 324 kez görüntülendi.
Seyyid Hasan Nasrallah: Ey Suudi Kralı En Büyük TERÖRİST Sensin!

Seyyid Hasan #Nasrallah: #Suriye‘de #IŞİD‘in arkasında kim vardı, eğer #IŞİD muzaffer olsaydı #Lübnan‘da tarihi felaket olurdu. IŞİD’in arkasında olan Sadece #Amerika mı? Peki ya #Suudi #Arabistan?

Seyyid Hasan #Nasrallah: Suudi kralı Hizbullah’a terörist diyor. Ey Suudi Kralı en büyük TERÖRİST sensin!

Seyyid #Nasrallah: #IŞİD‘in arkasında kim vardı? Suudi #Arabistan‘ın başını çektiği bu ülkeler iyi biliniyor. Onlar küresel savaşın ortağıydılar. Lübnan’da erkek ve kadınların kanına ve namusuna karşı komplo kuran bu katillerin karşısında durmaktan onur duyduk.

Seyyid Hasan #Nasrallah: Terörist, binlerce #Suudi tekfircisini Suriye ve Irak’a gönderen kişidir. Pak ve temiz olan Hizbullah terörist değildir. #Hizbullah insandır! Hizbullah Şehid #Süleymani‘nin dostudur. Katil #Amerika‘nın değil! Terörist sensin Ey #Suudi Kralı!

Seyyid Hassan #Nasrallah: Terörist, Lübnan’daki ve bölgedeki tüm fitne ve iç savaş gruplarını finanse eden kişidir ve o sizsiniz ey #Suudi Kralı!

Seyyid Hasan #Nasrallah: #Terörist #Yemen‘de mazlumlara karşı 7 yıl savaşan, insanları ve evleri yok eden, tüm savaşlarında Amerika’nın yanında yer alandır terörist. Terörist sensin ey #Suudi Kralı!

Seyyid Hasan #Nasrallah: #Terörist, on veya yüz binlerce Lübnanlıyı elinde tutan, onları rehin alan, Lübnan’ı ve #Lübnan Devletini her gün tehdit edendir. Terörist sensin ey Suudi Kralı!

Seyyid #Nasrallah: Herhangi bir Lübnanlı bakanın istifası Suudi Arabistan’ın pozisyonunu değiştirmeyecek. Çünkü #Suudi #Arabistan‘ın sorunu projesini yenenlerle ilgili!

#Nasrallah: #Suudi Arabistan’ın sorunu Lübnan’ın Suudi emirliğine dönüşmesini engelleyenlerle, yüzyılın anlaşmasının önünde duranlarla. #Suriye ve Irak’ta başarılı olunca Lübnanlıları camilerinde ve kiliselerinde katledecek projesinin yenilgiye uğratılmasına katkıda bulunanlarla!

Seyyid Hassan #Nasrallah: #Hizbullah dirençlidir, savunucudur, vatanseverdir, insancıldır ve onurludur ve anavatanını, milletini, halkını, insanlarını ve kutsallıklarını savunmaktadır. Terörist sizsiniz ey #Suudi Kralı!

Seyyid #Nasrallah: İnsanlara çağrımız düşmanı tanımak ve onu düşman edinmektir. Bu kan Allah’ın izniyle Amerikan ve İsrail işgali yok oluncaya kadar bizim, çocuklarımızın ve torunlarımızın damarlarında çığlık atmaya ve kükremeye devam edecektir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.