Seyyid Hasan Nasrallah: Gelecek savaşta İsrail ağır bedel ödeyecek

  • 22 Mart 2016
  • 1.052 kez görüntülendi.
Seyyid Hasan Nasrallah: Gelecek savaşta İsrail ağır bedel ödeyecek

Lübnan Hizbullah hareketi genel sekreteri, siyonist rejimin Lübnan’a karşı her türlü savaşının bir maceracılık olduğunu, siyonist rejimi için ağır bedelleri olacağını belirtti.

El-Meyadin’in bildirdiğine göre Lübnan Hizbullah hareketi genel sekreteri Seyid Hasan Nasrullah dün yaptığı açıklamada başta siyonist rejimin Lübnan’a karşı tehditleri olmak üzere bölge gelişmelerine değinerek, siyonist rejimin Amerika’nın onayını almadan hiç bir savaşa girmediğini, fakat aptallık edip savaş başlattığı takdirde bu maceracılığının bedelini ağır ödeyeceğini belirtti.

Lübnan Hizbullah’ı genel sekreteri siyonist rejimin gece gündüz Lübnan’ın hava, kara ve deniz sınırlarını ihlal ettiğini, bunun ise siyonist rejimin gelecekte Lübnan’a saldırıya hazırlandığı anlamında olduğunu belirtti.

Nasrullah siyonist rejimin Lübnan’a saldırısı durumunda işgal edilen Filistin topraklarının her yeri ve özellikle nükleer tesislerini hedef alma hakları olduğunu ifade etti.

Nasrullah FKİK’nin Hizbullah’ı terörist ilan etmesinin Suudi Arabistan’ın kararı olduğuna işaretle, aslında Arabistan halkı değil, hükümetinin Hizbullah’ı terörist ilan ettiğini belirtti.

Seyit Hasan Nasrullah Suriye gelişmeleri hakkında da görünüşe göre Beşar Esad’ın görevden çekilmesi konusunda Türkiye’nin Arabistan’dan daha gerçekçi olduğuna işaretle, Suriye krizinin siyasi yollardan çözümlenmesine en başta Suudiler ve daha sonra Türkiye’nin müsaade etmediğini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.