Seyyid Hasan Nasrallah: Ne pahasına olursa olsun IŞİD’in Suriye Lübnan sınırlarından bertaraf edilmesi için gerekenler yapılacak

  • 11 Haziran 2015
  • 785 kez görüntülendi.
Seyyid Hasan Nasrallah: Ne pahasına olursa olsun IŞİD’in Suriye Lübnan sınırlarından bertaraf edilmesi için gerekenler yapılacak

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah; Suriye ordusu ve direniş güçlerinin Şam kırsalı Kalemun Bölgesi ve Lübanın Ersal dağlarında oldukça büyük ve önemli başarılar sağladıklarını, bu bölgelerdeki stratejik noktaları da kontrollerine aldıklarını belirtti.

Beyrutta düzenlenen bir konferansta konuşan Nasrullah; söz konusu bölgelerde Nusra Cephesinin aldığı askeri, lojistik ve manevi desteğe rağmen oldukça büyük kayıpla uğratıldığını, gerçek bir hezimet yaşadığını ifade etti.
Nasrullah söz konusu bölgelerde Nusra Cephesinin hezimetinden sonra şu anki önemli gelişmenin IŞİD’e karşı operasyonların başlatıldığını belirtirken; ne pahasına olursa olsun IŞİD’in Suriye Lübnan sınırlarından bertaraf edilmesi için gerekenlerin yapılacağını vurguladı. IŞİD’in de Nusra Cephesi gibi büyük bir hezimete uğratılacağını ifade eden Nasrullah, meselenin sadece zaman meselesi olduğuna işaret etti.

Hizbullah Genel Sekreteri Nasrullah IŞİD tekfircilerinin dün direniş mevkilerine gafletçe bir saldırı girişiminde bulunduklarını ve bu saldırıda ağır kayıplara uğratıldıklarını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.