Seyyid Hasan Nasrullah: Direniş En İyi Durumdadır

  • 20 Temmuz 2019
  • 744 kez görüntülendi.
Seyyid Hasan Nasrullah: Direniş En İyi Durumdadır

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, direnişin en iyi durumda olduğuna işaretle, ABD ve Siyonist rejimin Batı Asya bölgesine yönelik hasmane politikalarının fiyasko vereceğini kaydetti.

İslami Şura Meclisi Başkanı’nın Uluslararası Özel Danışmanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile biraraya gelen Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, İslam İnkılabı Rehberi, İran halkı ve hükümetine bölgede barış ve güvenliğin pekişmesine verdiği yardımlarından dolayı teşekkür ederek, İslam İnkılabı Rehberi’nin beyan ettiği gibi, ABD’nin İran’a savaş dayatacak güçte olmadığını belirtti.

Beyaz Saray’ın İran’a savaş açması halinde tüm bölgeyi kapsayacağını bildiğini söyleyen Nasrullah, “böyle bir savaş olursa muhakkak savaşı bitiren taraf ABD olmayacak.” ifadesini kullandı.

Hizbullah Genel Sekreteri ayrıca, Filistin meselesine işaretle, Siyonistler’in saldırı ve cinayetlerine karşı en güçlü ve tek seçeneğin direniş olduğunu söyledi.

Nasrullah, Amerikan-siyonist Yüzyılın Anlaşması’nın boş bir şey olduğunu ve sonuca varmayacağını belirterek, Filistin meselesinin çözümünün İran’ın önerdiği demokratik ve siyasi plan ile mümkün olduğunu vurguladı.

Lübnan’da bulunan Emir Abdullahiyan da görüşmede, Lübnan’ın 33 günlük savaştaki zaferini kutladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.