Seyyid Hasan Nasrullah’tan Filistin direnişine destek vurgusu

  • 02 Kasım 2017
  • 1.398 kez görüntülendi.
Seyyid Hasan Nasrullah’tan Filistin direnişine destek vurgusu

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, Filistin İslami Cihat Hareketi Genel Sekreteri ile yaptığı görüşmede, Hizbullah’ın Filistin direnişinin yanında olduğunu belirtti.

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, Filistin İslami Cihat Hareketi Genel Sekreteri Ramazan Abdullah ile telefonda görüştü.

Nasrullah, Siyonist Rejim’in Gazze’de yaptığı bir saldırı sonucu birkaç Filistinli mücahidin şehit düşmesi dolayısıyla başsağlığı diledi.
Siyonistlerin düzenlediği saldırıyı şiddetle kınyan Nasrullah, Filistin İslami Cihat Hareketi mücahitlerinin gösterdikleri fedakarlıklardan dolayı takdir etti.

Seyyid Hasan Nasrullah, Filistin İslami Cihat Hareketi ile Hizbullah’ın aynı safta bir sahada olduğunu belirterek, Filistin direnişi konusunda bu Hareket’le dayanışma içerisinde olduğunu ve destek sağlayacağını vurguladı.

Öte yandan Seyyid Hasan Nasrullah Hamas’ın Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih el-Aruri ile bir araya gelip Gazze’de Siyonistlerin yaptığı son saldırı üzerinde fikir alışverişinde bulundu.

Siyonist rejimin pazartesi gecesi Gazze sınırına düzenlediği hava saldırısında 7’si İslami Cihat üyesi 9 Filistinli mücahit şehit olurken, 11 kişi de yaralandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.