Seyyid Nasrullah: 2000 yılında Hizbullah direnişi siyonist düşmanın hedeflerini bozdu

  • 03 Ekim 2016
  • 1.031 kez görüntülendi.
Seyyid Nasrullah: 2000 yılında Hizbullah direnişi siyonist düşmanın hedeflerini bozdu

Lübnan Hizbullah hareketi genel sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, direnişin düşmanın hedeflerini engellemesi halinde zafer elde edeceğini ve ondan da ötesi direnişin kendi hedefine ulaşacağını söyledi.

Mehr haber ajansının el’Ahd’den nakler verdiği habere göre, Nasrullah, dün Hicri Kameri takvime göre Muharrem ayının başlaması münasebetiyle Seyyid’üş Şüheda tesislerinde yaptığı açıklamada, Lübnan’da direnişin, 2000 yılında düşmanın 1982’de planladığı hedefinin gerçekleşmesini engellediğini belirterek, bunun yanısıra direnişin hedefine de ulaştığını söyledi.

Nasrullah, açıklamasında ayrıca ”Kerbela’da kendi özel hedefleri ile iki karargah bulunmaktaydı; dünyevi ve uhrevi hesaplarla zaferin hangi tarafta olduğu muhasebesini yaptığımızda, işte o zaman zaferden ve yenilgiden bahsedebiliriz’ dedi.

Hizbullah genel sekreteri, terör örgütü IŞİD’in sözde Allah’a yakınlaşmak adına kafa kestiklerini, akla hayale gelmedik cinayetler işledikleri ve zulüm yaptıklarını belirterek, böyle bir durumun İslam’la irtibatlandırılamayacağını söyledi.

Nasrullah, İslam ve İslam’ın bütün mezheplerinin Hz.Hüseyin’in kanının bereketiyle ayakta kaldığını ve yayıldığını belirterek; ‘Yoksa İslam’dan geriye bir şey kalmazdı’ dedi.

Nasrullah, Hz. Hüseyin’in insanları kıyama sevkedici gücü ve yeteneğinin olduğunu da belirterek; ‘aynı İran İslam inkılabında ve İslami direnişte olduğu gibi. Bu gücü, bütün tekfirci gruplara karşı direnişte görüyoruz ve bütün tekfirci gruplara karşı mücadelede bu güç ve irade vardır” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.