Şii ve Sünni kardeşlerimiz şevk ve zevkle Suriye ve Irak’taki kutsal türbeleri savunuyorlar

  • 16 Aralık 2015
  • 821 kez görüntülendi.
Şii ve Sünni kardeşlerimiz şevk ve zevkle Suriye ve Irak’taki kutsal türbeleri savunuyorlar

Devrim Muhafızları Komutanı Tümgeneral Caferi, “İran İslam İnkılabı’nı örnek alan her toplum düşmanlarını yenecektir” dedi.

İran’ın Meşhed kentinde bugün bir konuşma yapan İran İslam Devrim Muhafızları Ordusu Genel Komutanı Tümgenral Muhammed Ali Caferi, “Bizi Seferberlik (Besiç) ekseni etrafında bir araya getiren husus İslam İnkılabı’na inanmaktır. İran İslam İnkılabı’nın zaferinden 37 yıl geçiyor ve bu inkılap gittikçe daha da güç kazanmaktadır” dedi.

Caferi, “İktidara geldikten sonra kendi yolundan saptırılmayan dünyanın tek inkılabı, İran İslam İnkılabı’dır. Bu inkılap henüz İmam Humeyni’nin (r.a) belirlediği çizgide yoluna devam etmektedir” diye ekledi.

Suriye’de kutsal türbelerin savunucusu bir Sünni müslümanın şehadetine işaret eden Tümgeneral Caferi, “Düşmanlar şunu bilmelidirler ki Şii ve Sünni müslümanlar arasında ihtilaf çıkarmak için çaba harcamalarına rağmen Şii ve Sünni kardeşlerimiz şevk ve zevkle İslam İnkılabı ilkeleriyle beraber Suriye ve Irak’taki kutsal türbeleri savunuyorlar” açıklamasında bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.