Sipahiler Başkomutanı General Muhammed Ali Caferi: Korsan İsrail’le Yapılan Savaş Filistin’in Fethi İle Sonuçlanacaktır…

  • 25 Kasım 2014
  • 873 kez görüntülendi.
Sipahiler Başkomutanı General Muhammed Ali Caferi: Korsan İsrail’le Yapılan Savaş Filistin’in Fethi İle Sonuçlanacaktır…

Sipahiler Başkomutanı General Muhammed Ali Caferi, bugün korsan İsrail’in her yeri direniş füzelerinin menzili altında olduğunu vurguladı.
Bir törende konuşan General Caferi, Amerikalıların İran’ın iktidarına karşı teslim oldukları davranışlarından ve nükleer müzakerelerden anlaşıldığını belirtti.

Düşmanın İran’la karşı karşıya geldiğinde temkinli hareket ettiğini belirten General Caferi, ancak aşırı taleplerinin vahşi huylarından kaynaklandığını vurguladı.

Korsan İsrail’e değinen General Caferi, bugün korsan İsrail’in her yerinin direniş füzelerinin menzili altında olduğunu, bu da katil rejimin sonu demek olduğunu, fakat işin burada bitmediğini ve nihai fetih çok yakın olduğunu, İran’ın bu rejimle savaşının Filistin’in fethi ile sonuçlanacağını vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.