Siyasi Uzman: “Kudüs’teki Gelişmeler Bölgede Zor Bir Savaşın Habercisi”

  • 14 Mart 2015
  • 761 kez görüntülendi.
Siyasi Uzman: “Kudüs’teki Gelişmeler Bölgede Zor Bir Savaşın Habercisi”

Kudüslü kaynaklar, Siyonist işgal rejiminin işgal altındaki Kudüs şehrinde işgale karşı direnen ve Mescidi Aksa’da nöbet tutanlara karşı yeni bir mücadele dalgasını başlatmak için kara liste hazırladığını belirtti.

Kudüs’teki işlerle ilgilenen ve bu konuda ciddi çalışmaları olan Cemal Amr konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kara liste Kudüslü bütün aktivistleri kapsamaktadır. İşgal rejimi, evlerin yıkılması dahil bir çok caydırıcı cezalara hazırlanıyor” dedi.

Siyonist işgal belediyesinin Kudüslü murabıt ailelerden Zeyne Amr’a Doğu Kudüs’teki evinin bir bölümünün yıkılması için tebligat yapması Cemal Amr’ın bu endişesini güçlendiriyor. Zeyne Amr’ın evi Kudüs’ün işgal edildiği 1964 yılından önce inşa edilmişti.

Cemal Amr, yaptığı açıklamanın devamında, işgal rejiminin hazırladığı kara listeyle sosyal hizmetlere kendini vakfetmesi gereken ve bu konuda çalışmalar yapması gereken işgal belediyesinin yıkıcı bir kurum haline gelmesine ve kentteki hayatı cehenneme çevirmesine neden olabileceğine söyledi.

Kudüs’te olup bitenlerin ve Kudüs halkına yapılan zulümlerin ırkçılıktan başka bir şey olmadığına dikkat çeken Cemal Amr, Kudüs ve Kudüs halkıyla ilgili olarak bir felaket yaşandığını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.