Siyonist Analistler Siyonizmin Geleceğinden Endişeli…

  • 10 Ocak 2015
  • 823 kez görüntülendi.
Siyonist Analistler Siyonizmin Geleceğinden Endişeli…

Siyonist işgal rejimindeki uzmanlar ve analistler, Siyonist proje ile işgal rejiminin geleceğiyle ilgili kaygılarını dile getirmeye devam ediyorlar.

Bu konuda analizler sunan, araştırmalar yapan ve gözlemlerde bulunan Siyonist çevreler işgal rejiminin geleceği konusunda ciddi endişelerinin olduğunu belirterek, Siyonist projenin Filistin’deki ve bölgedeki geleceği konusunda kötümser olduklarını ifade ettiler.

Gazeteci Husam Şakir bu konuda yaptığı açıklamada, stratejik ve demografik etkenler nedeniyle işgal rejiminde ayakta kalma konusundaki özgüven duygusunun azaldığını söyledi.

Filistin davasıyla ve işgal rejimiyle ilgili birçok kitabı da olan Şakir yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Bölgede yaşanan değişimler işgal rejiminde güvenlik ve istikrar konusundaki endişeleri artırıyor. Gazze gibi oldukça küçük bir yerle girdiği savaşlarda bile tam bir başarı sağlayamaması ve savaştan kesin bir sonuçla çıkamaması da gelecekte güvenle yaşama kaygılarını bir hayli artırıyor.”

Şakir’in bu konuda dikkat çektiği kitap Alman asıllı Siyonist Moshe Zuckermann’ın en son yayınladığı kitabıdır. “Siyonistler Kendi Sonlarını Nasıl Hazırlıyorlar?” adıyla yayınlanan kitapta Siyonist yazar, Siyonistlerle işgal rejiminin geleceğini irdelemekte, zaten kötü olan durumdan daha kötüsüne doğru yol alındığına dikkat çekmekte ve böyle hareket etmeye devam ederse işgal rejimine gelecekte yer olmadığını açıklamaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.