Siyonist bakan radikal siyonistlerden Mescidi Aksa’ya saldırmalarını istedi

  • 29 Haziran 2017
  • 993 kez görüntülendi.
Siyonist bakan radikal siyonistlerden Mescidi Aksa’ya saldırmalarını istedi

Terör rejimi İsrail tarım bakanı Uri Ariel, siyonistlerden kalabalık bir şekilde bu sabah saat 8’de Mescidi Aksa’ya saldırmalarını istedi.

Uri Ariel, sosyal paylaşım sitesinden, bu yönde bir çağrıda bulunurken, öldürülen İsrail askeri Helil Ariel’i anmak için Mescidi Aksa’ya saldırmalarını istedi.

Siyonistlerin Mescidi Aksa’ya saldırıdan hedeflerinin Bab’el Megaribe isminin değiştirilmesi olduğu bildiriliyor. Siyonistler 1967’den bu yana işgal ettikleri sözkonusu kapıdan müslümanlara Mescidi Aksa’ya girmelerine izin vermiyorlar.

Bu arada dün de siyonist Yahudi yerleşimci gruplar işgal güçlerinin yoğun güvenlik önlemleri altında El-Megaribe Kapısı’ndan girerek Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi.
İşgal güçlerinin baskından önce El-Megaribe Kapısı’nı açtığı ve Yahudi yerleşimciler için Mescid-i Aksa’nın avlusunda önlem aldığı belirtildi.
Bu arada işgal güçlerinin aralarında isimleri kara listeye alınan kadın aktivistlerin de olduğu çok sayıda Kudüslü erkeğin ve kadının Mescid-i Aksa’ya girmesine izin vermediği ifade edildi.

Bilindiği gibi ekim 2015’de Kudüs intifadasının başlamasından bu yana  en az 320 Filistinli şehit olurken binlercesi de yaralandı ve tutuklandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.