Siyonist Bakandan, Suud, Bahreyn, Mısır ve Ürdün’e Destek

  • 01 Ağustos 2017
  • 1.165 kez görüntülendi.
Siyonist Bakandan, Suud, Bahreyn, Mısır ve Ürdün’e Destek

Siyonist rejim iletişim bakanı Eyub Kara, Katar merkezli el-Cezire televizyonunun İsrail’deki ofislerinin kapatılması için harekete geçildiğini söyledi.

Siyonist rejim gazetelerinden JPOST’un haberine göre İsrail başbakanı Netanyahu’nun el-Cezire’nin kapatılmasına dönük çağrıları İsrail kabinesinde hayata geçirilmeye başlandı.

Siyonist rejim iletişim bakanı Eyub Kara, Pazar akşamı yaptığı açıklamalarda konuyla alakalı olarak bakanlık nezdinde ‘profesyonel düzeyde’ görüşmelerin başlatıldığını açıkladı.

İsrail Kablolu ve Uydu Yayıncılık Konseyi ile ortak bir süreç işletmeye başladıklarını belirten Kara, el-Cezire’nin İsrail’deki ofislerini kapatmanın yanı sıra yayınlarının da durdurulacağını ifade etti.

İki hafta önce Mescid-i Aksa’da düzenlenen Cebbarin kardeşler operasyonunu ve daha sonrasında yaşanan olayları İsrail aleyhtarı bir şekilde yayınlayarak tüm dünyanın gerçekleri öğrenmesine vesile olan el-Cezire Netanyahu’nun tepkisini çekmiş ve Siyonist Netanyahu, el-Cezire’yi terörü desteklemekle suçlamıştı.

Siyonist rejim iletişim bakanı Eyub Kara ise Suudi Arabistan, Mısır, Ürdün ve Bahreyn’in el-Cezire’ye ve Katar’a karşı attıkları adımları destekleyerek, ‘Burada, yani İsrail’de, teröre destek veren kanalların yeri yoktur. Suudi Arabistan, Ürdün, Mısır ve Bahreyn gibi ılımlı Arap ülkelerinin aldığı kararı destekliyoruz. Onlar da bu kışkırtıcı kanalı ülkelerinden kovmuştu. Terör propagandası yapan kanallara karşı güçlerimizi birleştirmeye ve işbirliği içerisinde olmaya her zaman ihtiyacımız var’ şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.