Siyonist Fransa Cumhurbaşkanı: Afrika’da asıl problem nüfus

  • 15 Temmuz 2017
  • 1.084 kez görüntülendi.
Siyonist Fransa Cumhurbaşkanı: Afrika’da asıl problem nüfus

Sosyal medyada dolaşıma giren videoda Macron’un, Afrika kıtasının ekonomik, ekolojik veya siyasi sorunlarına değinmeden, problemin nüfusla alakalı olduğunu söylediği görüldü.

Macron “Her bir Afrikalı kadın hala 7-8 çocuk doğuruyorsa milyarlarca Euro’lük yatırım yapsanız da hiçbir şeyde istikrar sağlayamazsınız.” İddiasında bulundu.

Almanya’nın Hamburg kentinde 7-8 Temmuz tarihlerinde düzenlenen G20 Zirvesi’nde Afrika’nın sorunlarıyla ilgili konuşan Macron, ‘Batılı şirketlerin Afrika’yı yağmalamasını görmezden gelip masum çocukları suçlaması’ sebebiyle eleştirildi.

​ Emmanuel Macron’u eleştirenler “Belli ki Batılı şirketlerin Afrika kıtası ülkelerin kaynaklarını yağmalaması, Afrika’nın problemleri arasında değil. Suç kadın başına düşen 7-8 çocukta” diye sert eleştiriler yaptılar.

​ ​ Bir Twitter kullanıcısı da, Macron’un “Afrika’nın doğal kaynaklarını yağmalayan ülkeleri unuttuğunu” belirtti. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise “Yıl 2017 ve Fransa hala Afrika’ya karşı sömürgeci ve ırkçı görüşlerini paylaşıyor. Bazı şeyler asla değişmiyor.” diye Macron’un sözlerini kınadı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.