Siyonist Gantz’dan Gazze’ye Şiddetli Saldırı Emri!

  • 04 Kasım 2019
  • 495 kez görüntülendi.
Siyonist Gantz’dan Gazze’ye Şiddetli Saldırı Emri!

  Mavi-Beyaz koalisyonu başkanı, Gazze’ye şiddetli bir saldırı düzenlenmesini ve Filistinli liderlerin yeniden terör edilmesini istedi.

Filistin Enformasyon Merkezi Farsça servisinin haberine göre, hükümeti kurmakla görevlendirilen Benny Gantz, hükümetinin direnişin güney sınırındaki yerleşkelerde yaşayan siyonistleri daha fazla tehdit etmesine izin vermeyeceğini, ne pahasına olursa olsun Gazze karşısında caydırıcı gücünü göstereceğini ve gerekirse Gazze’ye saldırabileceğini söyledi.

Gantz ayrıca Netenyahu hükümetinden Güney sınırlarında huzurun sağlanması için Gazze’ye karşı şiddetli bir saldırı başlatılmasını da istedi.

Siyonist rejim ordusu Filistinli direniş gruplarının misilleme saldırılarını artırabileceğini öngörüyor ve bu nedenle geçen gün Gazze sınırına Demir Kubbe hava savunma bataryalarını yerleştirdi.

Korsan İsrail, İslami Cihat’ın sahadaki komutanlarının Hamas’ın muvafakatını almadan geçen gece Siyonist yerleşkeleri füze fırlatılması emrini verdiğini iddia etti.

Öte yandan İsrail güvenlik kabinesi üyesi siyonist bakan Yoav Galant, Gazze’ye karşı yeni bir savaşın yolda olduğunu ve bunun zamanını siyonist rejim ordusunun tayin edeceğini öne sürdü.

Bu arada Netanyahu ile başkanlık rekabetine giren Likud Partisi üyesi Gedon Sair, İsrail ordusunun Filistin direnişinin füze saldırılarına daha sert cevap vermesi gerektiğini belirterek şunları söyledi: ‘İsrail Gazze Şeridine daha sert bir saldırı düzenlemeli ve Hamas ile İslami Cihat’ın alt yapısını tamamen yok etmelidir.’

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.