Siyonist General : Hizbullah’ın füzeleri bizim İçin çok büyük tehdit

  • 05 Ekim 2023
  • 37 kez görüntülendi.
Siyonist General : Hizbullah’ın füzeleri bizim İçin çok büyük tehdit

Siyonist general Afifi, İsrail ordusunun Hizbullah füzelerini engelleyemediğini ve savunma sistemlerinin bu füzelerle etkileşimde zayıf olduğunu açıkladı.

Siyonist rejimin ordusunun komutanlarından Amir Afifi, Hizbullah’ın hassas füzelerinin İsrail için büyük bir stratejik tehdit olarak görüldüğünü itiraf etti.

Siyonist rejimin Kanal 13 TV’sine konuşan Afifi şunları ekledi: İsrail’in savunma sistemlerinin bu füzeleri yakalayıp vuramaması, onları İsrail için stratejik bir tehdide dönüştürdü.

Bu tür uyarıların nedeni hakkında şunları söyledi: Füze, yörüngesi hesaplanabilen, sistemlerimizin rahatlıkla vurabildiği bir havan mermisi değil, füzenin bambaşka bir işlevi var.

Siyonist rejimin bu üst düzey askeri yetkilisi, İsrail’in Suriye’deki eylemlerini kabul ederken, bu eylemlerin Hizbullah’ın hassas füzeler elde etmesini engellemek amacıyla yapıldığını ve uzun süredir devam ettiğini iddia etti.

Siyonist rejim yetkilisi aynı zamanda şunları itiraf etti: Hiçbir operasyon hedefine yüzde 100 ulaşamıyor, dolayısıyla Hizbullah’ın askeri yeteneklerini hâlâ güçlendirdiğini ve İsrail’in bu konuda hiçbir şey yapamayacağını söylemek gerekiyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.