Siyonist Generaller: “Amerika eski güce sahip değildir”

  • 26 Ağustos 2021
  • 1.847 kez görüntülendi.
Siyonist Generaller: “Amerika eski güce sahip değildir”

Siyonist Rejim İsrail üst düzey generalleri ve komutanlarından bazıları Neftali Bennett’e yazdığı mektupta Amerika’nın eski güce sahip olmadığını belirterek ona İsrail’in Amerika’ya bağlılığı konusunda revizyona gitmesini istediler.

Aarots Sho sitesinin raporuna göre   Siyonist Rejim İsrail komutanları ve generallerinden bazıları Çarşamba günü  Siyonist Rejim başbakanına açık mektuplarında  Afganistan şartlarından ve Taliban’ın bu ülkeye musallat olmasından yola çıkarak  İsrail’in  Amerika’nın hegemonyası ve gücüne bağlı kalmamasına vurgu yaptılar. Bu mektupta  Amerika’nın Afganistan’dan geri çekilmesi ve Taliban’ın hızlı bir şekilde bu ülkeye musallat olmasının  mevcut diplomatik ve askeri strateji  yaklaşımlarının yenilgisinden kaynaklanmaktadır.

Bu mektubu yazanlar  şöyle bir itirafta da bulundular: ” Amerika 30 yıl önceki hegemon güç değildir. Rusya ve İran şimdi de bölgenin üstün gücüdür. Radikal İslami güçler ise  koordine halde ve iyi eğitim görmekte ve finanse edilmektedir Amerika’ya Orta Doğu için sunduğu mevcut formülasyonunun  işe yaramadığını bildirmek lazım.  Yeni stratejiler belirlemek zamanı geldi. “

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.