Siyonist İşgal Askerlerinin Çocuklara Saldırması Sonucu Çatışmalar Yaşandı…

  • 21 Aralık 2014
  • 690 kez görüntülendi.
Siyonist İşgal Askerlerinin Çocuklara Saldırması Sonucu Çatışmalar Yaşandı…

Batı Yaka’nın her tarafına yayılan ve tüm bölgede Filistinlilere karşı korku fırtınaları estirmeye çalışan siyonist haramiler bugün (21 Aralık Pazar) öğle vakitlerinde yine okullarından evlerine dönen çocuklara saldırdılar. Siyonist askerlerin Ramallah’ın yakınında yer alan Silvad bölgesinde gerçekleştirdikleri bu saldırı Filistinlilerle aralarında çatışmalara neden oldu.

Safa haber ajansının görgü tanıklarından aldığı bilgilere dayanarak yayınladığı habere göre bugün sınavlara girmek için okullarına giden öğrencilerin önleri okul çıkışı siyonist işgal güçleri tarafından kesildi. İşgalci haramiler öğrencilerin önlerini kestikten sonra saldırıp çocukları feci şekilde dövdüler. Bunun üzerine çevredeki diğer öğrenciler de işgalci haramileri taşladılar. Haramiler bu kez kendilerine taş atan çocukların ve civardaki evlerin üzerine gaz bombaları attılar. Onların bu saldırısı üzerine çevredeki evlerde ikamet eden ailelerin ve Ramallah’ın şehir merkezinde bulunanların harekete geçip çocuk yaştaki öğrencileri vahşice kıskaca alan saldırganları kovmak amacıyla toplandıkları görüldü.

Batı Yaka bölgesinde son günlerde yine işgalci haramilerin okullarından dönen Filistinli çocukları yollarda sıkıştırmaları ve saldırılar gerçekleştirmeleri sebebiyle çatışmalar olmuştu. 19 Aralık Cuma günü de öğleden sonra yahudi yerleşimciliğine tepki gösteren bir çalışma grubunun Bakan Ziyad Ebu Ayn’ın şehit edildiği noktaya anıt dikmelerine işgalci askerlerin müdahalede bulunması çatışmalara neden olmuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.