Siyonist İşgal Güçleri Hamas’ın Etkinlik Yapacağı Alana Baskın Düzenledi…

  • 12 Aralık 2014
  • 743 kez görüntülendi.
Siyonist İşgal Güçleri Hamas’ın Etkinlik Yapacağı Alana Baskın Düzenledi…

Siyonist işgal güçlerinden kalabalık bir grup bugün (12 Aralık Cuma) öğleye yakın İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın 27. kuruluş yıldönümü etkinliğini yapacağı El-Halil şehrinin güneyinde bulunan Vasaya Er-Resul Okulu alanını bastı.

Yerel kaynaklarla görgü şahitlerinin verdiği bilgiye göre, alanı basan işgal askerleri etkinlik için hazırlanan platformu parçaladı, bayrak ve flamaları yırttı ve etrafı dağıttılar. İşgal askerlerinden bir kısmi alanda bu tahribatı yararken, bir kısmı da dışarıda barikat kurup gelenleri engellemeye başladı.

Baskınlardan önce ise işgal subayları Hamas’a mensup eski esirlere telefon ederek bu etkinliğe katılmamalarını istediler. Telefon görüşmelerinde eski esirleri tutuklamakla tehdit eden Siyonist subaylar, bazılarından da istihbarat merkezine gelip ifade vermelerini istediler.

Kaynakların verdiği bilgiye göre işgal güçleri bu barbarlığı yaparken, Özerk Yönetim’e bağlı güçler de Hamas’ın etkinlik yapmayı planladığı alana giden yollarda barikatlar kurup gelip geçenlerin kimliklerini kontrol etti, bazılarını geri çevirdi ve bazılarını da gözaltına aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.