Siyonist İşgal Güçleri Milletvekili Ebu Cahişe’nin Evine Baskın Yaptı…

  • 12 Ocak 2015
  • 959 kez görüntülendi.
Siyonist İşgal Güçleri Milletvekili Ebu Cahişe’nin Evine Baskın Yaptı…

Siyonist işgal güçleri bu sabah Filistinli parlamenter Muhammed Ebu Cahişe’nin El-Halil şehrine bağlı İzna beldesindeki evine baskın düzenledi.

Bilgi veren milletvekili Ebu Cahişe, işgal askerlerinden kalabalık bir grubun bugün saat 09:00 civarında evine baskın yaptığını, subayların kendisinin yatakta hasta yattığını görünce eve girip arama yapmaktan vazgeçtiklerini söyledi.

Siyonist işgal güçleri bir ay önce Ebu Cahişe’nin dört oğlu Muaz, Mütevekkil, Malik ve Mu’taz’ı gözaltına almış ve kendilerine bazı suçlamalar isnat ettikten sonra Ofer Cezaevi’ne koymuştu.

Dün geceden beri Batı Yaka’nın birçok şehir ve beldesine baskın düzenleyen işgal güçleri onlarca evde yaptıkları aramaların ardından 20’den fazla kişiyi tutukladı. Kaynaklar, baskına uğrayan evlerden çoğunun Hamas’a mensup kişilere ait olduğunu belirterek, tutuklananlar arasında Hamas liderlerinin de olduğunu ifade etti.

Diğer taraftan bugün El-Halil şehrine bağlı Es-Semu’ beldesine baskın düzenleyen işgal güçleri, terör eşliğinde yaptığı aramaların ardından 5 kişiyi gözaltına aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.