Siyonist İşgal Ordusu: Kassam Savaştan Sonra En Büyük Füze Denemesini Yaptı…

  • 31 Ocak 2015
  • 748 kez görüntülendi.
Siyonist İşgal Ordusu: Kassam Savaştan Sonra En Büyük Füze Denemesini Yaptı…

Siyonist işgal ordusuna yakın kaynaklar, İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları’nın geçen yıl meydana gelen savaştan en sonra en büyük füze denemesini gerçekleştirdiğini belirterek, peş peşe 13 füzeyi Akdeniz’e doğru fırlattığını ifade etti.

İşgal ordusuna yakınlığıyla bilinen 0404 sitesi, Kassam’ın muhtemel yeni savaşlara hazırlanmak için füze denemesi gerçekleştirdiğini hatırlattı.

İşgal rejimindeki askeri kaynaklara göre Kassam ilk kez bu sayıda füze atıyor. Birkaç gün önce de 10 füze denemesi gerçekleştiren Kassam’ın elinde binlerce füze var. Bunlarla işgal rejiminin orta kesimini ve çok önemli ve stratejik noktaları vurabilecek güçte.

İşgal rejiminin dayattığı son savaşta Kassam Tugayları kendi imkanlarıyla geliştirdiği yerli füzelerle Gazze’den 140 km uzaklıkta bulunan 1948 yılında işgal edilmiş Filistin topraklarındaki Hayfa kentinde Siyonist hedefleri vurmayı başarmıştı.

Kassam’ın oldukça uzak mesafede bulunan Hayfa’ya ulaşabilecek füze üretmesini değerlendiren Siyonist askeri uzmanlar, Kassam’ın şu anda bu füzelerin hedefi dikkatle vurması ve daha fazla tahribat yapması için de içindeki patlayıcıyı geliştirme çabası içinde olduğunu iddia ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.