Siyonist İşgal Polisi Yerleşimcilerin Saldırılarını Görmezden Geliyor

  • 25 Haziran 2017
  • 1.286 kez görüntülendi.
Siyonist İşgal Polisi Yerleşimcilerin Saldırılarını Görmezden Geliyor

İşgal polisi, saldırılara dair çok kesin delil ve belgelerin bulunmasına rağmen Batı Yaka bölgesinde yahudi yerleşimcilerin Filistinlilere yönelik saldırılarını sorgulamak istemedi.
Filistinlilere ait ve İsrail tarafından muhtelif hukuk kurumlarının Batı Yaka bölgesinde yahudi yerleşimciler tarafından Filistinlilere yönelik olarak gerçekleştirilen dokuz ayrı saldırıyı belgelemelerine ve bu saldırıların fiilen gerçekleştirildiğini ortaya koyan deliller sunmalarına rağmen işgal polisi olayların üzerine gitmek ve saldırıları düzenleyen yerleşimciler hakkında sorgulama başlatmak istemedi. Konuyla ilgili haberlerde söz konusu hukuk kurumlarının sunduğu belgeler arasında sesli ve görüntülü videoların da bulunduğuna dikkat çekildi. Fakat tüm delillere ve belgelere rağmen işgal polisi suçu işleyen yerleşimcilere “şüpheli” muamelesi yaparak bir sorgulama başlatmak bile istemedi.
Belge olarak sunulan video görüntüleri saldırıların gerçekleştirildiği mekanları çok belirgin bir şekilde ortaya koyduğu gibi suçluları da ibraz ediyor.
Siyonistlere ait Haaretz gazetesinde saldırılar hakkında sunulan belgelerden söz edilirken polisin soruşturma açmamasına dikkat çekildi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.