Siyonist İşgal Rejimi ABD Büyükelçiliği’nin Taşınmasında Binlerce Polisi Görevlendirecek ​

  • 11 Mayıs 2018
  • 1.760 kez görüntülendi.
Siyonist İşgal Rejimi ABD Büyükelçiliği’nin Taşınmasında Binlerce Polisi Görevlendirecek ​

Siyonist işgal polisi önümüzdeki Pazartesi günü ABD’nin Tel Aviv büyükelçiliğini Kudüs’e taşıyacak konvoy için bütün hazırlıkları tamamladıklarını duyurdu.

İşgal polisi dün (10 Mayıs Perşembe) konuyla ilgili düzenlediği basın toplantısında, Pazartesi günü sabah erken saatlerden itibaren polis ve Sınır Muhafızlarının yanında gönüllü insanların güzergâhta konuşlanacağını belirtti.

İşgal polisi açıklamasında, elçilik binasının güzergâhında, Kudüs’ün önemli noktalarında ve özellikle konvoyun geçeceği caddede hazırlıkların üst düzeyde olacağını ifade etti.

Genel havayı bozmak veya törenin gidişatına zarar vermek isteyenlere karşı sert tedbirlerin alınacağı tehdidinde bulunan işgal polisi, Pazartesi sabah erken saatlerden itibaren elçiliğin taşınacağı binanın etrafındaki caddelerin kapatılacağını kaydetti.

Diğer taraftan Arap Halkları Yüksek Takip Komisyonu, işgal altındaki Kudüs’teki Filistinli ulusal çevreler ve dini mercilerle birlikte 14 Mayıs’ta ABD büyükelçiliğin taşınmasını protesto etmek için büyük bir gösteri düzenleyeceklerini duyurdu.

Gösterinin ABD Büyükelçiliği için tahsis edilen binasının bulunduğu noktanın karşısında bulunan Arnuna semtinde yapılacağını hatırlatan Yüksek Takip Komisyonu, gösterinin “Kudüs Arap, Filistin, İslam ve Hıristiyan’dır, “ Amerika’nın elçilik binasını taşımasına hayır” sloganlarıyla düzenleneceğini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.