Siyonist İşgal Rejimi El-İzeriyye Beldesinde Filistin Halkına Ait 4 Evi Yıktı…

  • 22 Aralık 2014
  • 839 kez görüntülendi.
Siyonist İşgal Rejimi El-İzeriyye Beldesinde Filistin Halkına Ait 4 Evi Yıktı…

Filistin halkının mal ve mülküne zarar veren, Filistin halkını bulunduğu yerden başka bölgelere gitmesi için baskılarını sürdüren işgal güçleri işgal altındaki Kudüs’ün doğu kesiminde bulunan Cebel El-Baba bölgesinin El-İzeriyye beldesinde dört evle bu evlere ait ağılları yıktı.

Arab El-Cuhalin olarak bilinen bölgedeki bedevilerin oluşturduğu birliğin başkanı Atallah Mezaria, kalabalık bir grup halinde gelen işgal askerlerinin sabah saatlerinde bölgeyi kuşatmaya alarak halkı evlerinden çıkardıktan sonra işgal güçlerinin himayesinde bölgeye gelen yıkıp ekibinin evleri içindekilerle birlikte yıktığını söyledi.

Yıkılan evlerin Salim Kayid Cuhalin ile Davut ve Adnan adındaki oğullarına ait olduğunu ve evlerde 20 kişinin oturduğunu belirten Mezaria, işgalcilerin Avde Hasan Mezaria’ya ait bir ağılla Meliha Cuhalin’e ait bir barakayı da yıktıklarını ifade etti.

1948 yılında Siyonist terör çetelerinden kaçan ancak daha sonra tekrar bölgeye gelen bedevilerin bölgeyi terk etmeleri için işgal rejimi sürekli baskı uyguluyor.

Diğer taraftan bugün (22 Aralık Pazartesi) Batı Yaka’nın Ramallah, El-Halil, El-Bire, Beytlahim şehirlerinde operasyonlar düzenleyen işgal güçleri 8 kişiyi tutuklayıp ifade için sorgu merkezlerine götürdü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.