Siyonist İsrail Askerleri Kreş Bastı…

  • 13 Aralık 2014
  • 1.093 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Askerleri Kreş Bastı…

Siyonist işgal askerlerinden bir grup bugün Batı Yaka’nın El-Halil şehrinin eski bölgesinde Filistinlilere ait bir kreşi basarken, diğer bir grup da şehrin orta kesiminde bulunan Şuheda Caddesi’nde içinde hasta olan bir ambulansı durdurarak sağlık ekibine saldırdı.

Bugünkü baskınla ilgili bilgi veren kaynaklar, bir grup işgal askerinin bugün (13 Aralık Cumartesi) sabah saatlerinde El-Halil şehrinin eski bölümündeki Şuheda Caddesi’nde bulunan kreşe baskın yaptığını ve kreşin içine giren askerlerin etrafta dolaşmalarının çocukları ürküttüğünü belirterek, işgal askerlerinin kreşi neden bastığını anlamadıklarını ve kendilerinin de bununla ilgili bir bilgi vermediklerini ifade etti.

Diğer taraftan aynı saatlerde yine Şuheda Caddesi’nde arama yapan işgal güçleri, içinde hasta olan bir ambulansı durduktan sonra içindeki sağlık ekibine saldırdı.

Kaynaklar, işgal askerlerinin Şuhade Caddesi’nde araçları durdurup aradıkları gibi, yayan yürüyen kişileri de durdurup kimlik kontrolü yaptığını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.