Siyonist İsrail askerlerinin saldırısında 1 Filistinli daha şehit oldu

  • 11 Mart 2018
  • 952 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail askerlerinin saldırısında 1 Filistinli daha şehit oldu

Filistin sağlık bakanlığı, Nablus’ta bir Filistinlinin siyonistlerin açtığı ateş sonucu aldığı yaradan dolayı kurtulamayarak şehit olduğunu bildirdi.

İRİB muhabirinin bildirdiğine göre, siyonist güçlerin  dün Avrif köyüne düzenledikleri saldırıda 21 yaşında bir Filistinli  yaralanırken, kaldırıldığı hastanede kurtulamayarak şehit oldu.

Siyonist güçler cuma gecesi de 1 Filistinliyi şehit etmişler ve 86’sını da yaralamışlardı.

Bu arada ABD Başkanı Donald Trump’ın işgal altındaki Kudüs şehrini Siyonist işgal rejimin başkenti olarak kabul edip, elçilik binasını Kudüs’e taşıma kararından sonra Filistin topraklarında devam eden intifadada geçen hafta Batı Yaka’nın değişik noktalarında meydana gelen 84 çatışmada 2 Filistinli şehit olurken, 38 Filistinli ve 8 Siyonist yaralandı.

Çatışmaların yoğun geçtiği Cuma gününde Muhammed Zeyn El-Ca’beri işgal güçlerinin ateşiyle şehit olurken, 24 noktada yaşanan çatışmalarda 36 kişi yaralandı ve onlarca kişi de boğulma tehlikesi geçirmişti. Perşembe günü 13 noktada çatışma yaşanırken bir Filistinli ve bir Siyonist yaralandı.

Geçen hafta cumartesi günü 4 noktada çatışma yaşanırken, Muhammed Ata Abdulmevla Ebu Cami’, Han Yunus şehrinin doğusunda tarlasında çalışırken işgal güçlerinin ateşiyle şehit oldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.