Siyonist İsrail bazı Arap ülkeleriyle gizli ilişkilerin olduğunu söyledi

  • 16 Haziran 2016
  • 805 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail bazı Arap ülkeleriyle gizli ilişkilerin olduğunu söyledi

Siyonist İsrail rejimi dışişleri bakanlığı genel müdürü, bazı Arap ülkeleriyle gizli ilişkiler ve müzakerelerin olduğunu itiraf etti.

Er’Rey el’Yevm haber sitesine göre, siyonist yetkili Duri Gold, yaptığı açıklamada, halihazırda İsrail ve bazı Arap ülkeleri arasında gizli ilişkiler ve müzakerelerin sürdüğünü belirtirken, bu ülkelerin isimlerini ve konuyla ilgili ayrıntılı bilgi veremeyeceğini çünkü bunun açıklanması halinde bu durumun Arap ülkeleri toplumlarında olumsuz etki yapacağını söyledi.

Siyonist yetkili, bazı Arap ülkeleriyle görünürde soğuk olan ilişkilerin de gerçekte sıcak olduğunu belirtirken, İsrail-Filistin münakaşasında bunun artık öncelikli gündem olmadığını söyledi.

Medya kuruluşları son zamanlarda başta Arabistan olmak üzere bazı Arap ve Fars Körfezi üyesi ülkelerin siyonist İsrail rejimi ile gizli ilişkiler içinde olduğunu ve onların terör rejimi ile ilişkileri düzeltmeye çalıştıklarını bildirmişlerdi.

İsrail rejiminin son olarak BM’ye bağlı bir hukuk komitesi başkanı seçilmesinde de söz konusu Arap rejimlerinin rolünün etkili olduğunu bildirilmiştir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.