Siyonist İsrail güçleri, Batı Şeria’da 12 Filistinliyi gözaltına aldı

  • 08 Eylül 2015
  • 673 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail güçleri, Batı Şeria’da 12 Filistinliyi gözaltına aldı

İşgal güçleri bu sabah (8 Eylül Salı) erken saatlerde Batı Yaka’nın birçok bölgesinde evlere baskın düzenleyerek 12 Filistinliyi gözaltına aldı.

Batı Yaka’nın kuzeyindeki Cenin vilayetinde işgal güçlerinin kent merkezi ile Merke, Ya’bud ve El-Yamun beldelerine baksın düzenleyerek dört Filistinliyi gözaltına aldığı bildirildi.

Kaynaklara göre, işgal askerleri Cenin kentine girerek evlere baskın düzenledi ve 18 yaşındaki Kayser Said Cerrar ile İbrahim Halil En-Antir’i gözaltına aldı.

İşgal güçlerinin Yusuf Abdullah Ebu Naise isimli 19 yaşındaki genci yaralı olarak gözaltına aldığı, evinde arama yaptığı ve ailesini sorguya çektiği ifade edildi.

İşgal güçleri Cenin’e bağlı Merke beldesine de baskın düzenledi ve 21 yaşındaki Ahmed Raid Es-Sahen isimli genci gözaltına aldı. İşgal güçlerinin Ya’bud ve El-Yamun beldelerine de baskın düzenlediği ve arama yaptığı bildirildi.

Beytlahim’de de işgal güçleri Husan köyünden 16 yaşındaki Mecdi İbrahim Sebatin’i babasının evine baskın düzenleyerek gözaltına aldı.

Kaynaklar, işgal güçlerinin Nahhalin köyünden 19 yaşındaki İzzeddin Muhammed Şekarine ile Tegu’ beldesinden 17 yaşındaki Mahmud Salim Sabah ve 16 yaşındaki Yusuf Salim Sabah’ı gözaltına aldığını söyledi.

Terkumya kontrol noktasında bulunan işgal askerlerinin de 18 yaşındaki Malik Cevad Cemal Avad’ı gözaltına aldığı ifade edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.